Jak může citlivý člověk přežít v dnešní době?

Především si musíme "vytvořit vlastní životní prostor", domov, kde se budete cítit dobře. Můžete se částečně řídit i podle tradičního čínského umění Feng-šuej, ale především se řiďte svým vlastním citem. Váš vlastní cit vám totiž ukáže co je pro vás nejlepší a povede vaši ruku. Každý jsme jedinečný a potřebujeme ke svému životu úplně jiné prostředí.
"Buďte co nejčastěji v přírodě", máte-li zahrádku tak si tam vypěstujte svůj malý ráj k odpočinku. Nepřehánějte to s prací a naučte se vnímat krásu a pohodu vašeho místa míru...
Každý citlivý člověk je přínosem pro naši společnost.
A poslední o čem se chci zmínit je "kvalitní jídlo". Bez jídla prostě svou citlivost nedokážete správně řídit. Jídlo si pokud možno připravujte sami, nebo si ho nechte připravit od lidí, kteří vás mají rádi. Neboť cokoli, co do sebe fyzicky přijmete vás energeticky mění. Nejezte mrtvu stravu (co si pod tím představíte, nechám na vás). Jezte sezónní zeleninu, bylinky a ovoce ze svého okolí. Vyhýbejte se fast foodu a velkým anonymním jídelnám. Pozor na cukry, alkohol a jiné drogy. Sice vám chvilkově mohou zdánlivě pomoci, ale dlouhodobě je to pro vás také smrt... Mějte se mile a tvořte si svou citlivou budoucnost.
Jaromír